Om met name de verbanden tussen drugs verslavingen, annorexia nervosa, drank en (extreme) seksualiteit te laten zien, heb ik een leesboek geschreven, met leermomenten. De diepe bijzondere verlangens van mensen, om aandacht en liefde, begrip en waardering te krijgen, neemt soms extreme vormen aan. Het zijn de keuzes die men maakt in het leven, die ons soms drijven tot verslavingsvormen. Het verleden kan men echter niet veranderen, de toekomst wellicht wel vormen….

Het boek is een fictief verhaal. Er kan en mag geen enkele link gelegd worden met personen in de werkelijkheid.

Bestellen: Het boek ‘Gevangen door Verlangen’is te bestellen via de webwinkel. Het 185 pagina’s tellende boek kost 19,95 euro (Dit is inclusief 2,50 euro verzendkosten).

Beoordelingen van lezers:

Herkenbaar – 22-02-2012 18:27 Lyanne van der Heijden Heel mooi en duidelijk geschreven, ik denk dat er voor iedereen wat herkenbaars inzit!!Het boek raakt je van begin tot eind!Zeker de moeite waard om te lezen!!

Super indrukwekkend – 17-02-2012 08:59 Yvonne Zoetigheid Een boek dat je vanaf het begin pakt en dat je in een keer wil uitlezen. Een fictief verhaal maar ik weet dat er vrouwen zijn voor wie dit helaas geen fictie maar werkelijkheid is. Ongelooflijk. Het is een boek dat mij als psychosociaal therapeut bevestigt hoe belangrijk het is om goed met de cliënt naar zijn/ haar jeugdervaringen te kijken en te werken aan empowerment. Gevangen door verlangen… verlangen naar nog een boek van Marion de Wit.

Veel herkenning en nieuw inzicht – 17-02-2012 08:23 Maaike Vanwege vele gebeurtenissen in mijn leven heb ik dit boek mee gekregen om eens door te lezen. Ik begon er nieuwsgierig aan en kon na het beginnen met lezen niet meer stoppen. Er was in dit boek zoveel herkenning! Ik kreeg nieuwe inzichten over mijn eigen problemen en ik zag dankzij de hoofdpersoon (waar ik veel respect voor kreeg door het verhaal heen) dat ik er ook uit kan komen en hoe mijn toekomst eruit zou kunnen gaan zien. Het laat blijken dat het niet makkelijk zal zijn maar zeker wel haalbaar, met de juiste middelen/mensen om je heen en wilskracht. Ik zou het boek aan iedereen aanraden die kampt met dergelijke problemen als verslaving (van elk soort), ouders, partners, etc. Ik had het boek binnen een paar uurtjes geheel uitgelezen en is dus zeker de moeite waard om er even de tijd voor te nemen! Marion bedankt hiervoor.

Huisvrouw / – 16-02-2012 17:09 Sjan Marion is erg goed in het beschrijven van de problemen die er op dit moment in de samenleving speelt. De gevaren voor de jeugd, maar ook voor ouderen. Een goed boek. Zo uit het leven gegrepen.

Gevangen door verlangen – 15-04-2012 Angela S. Zwolle Ik heb je boek gelezen en ik vond er wel erg veel (verontrustend) herkenning in. Met name dominante mannen op seksueel vlak is mij niet onbekend. Alleen ben ik de laatste jaren een verstokte vrijgezel. En ook dat bevalt prima (en heb ook geen tijd voor dat soort gedoe). In het begin moest ik even wennen aan de schrijfstijl, later ging ik er zo doorheen. Ook herkende ik stukken van Janna erin. Het vasthouden aan iets wat slecht voor je is lukt mij (gelukkig) niet, daarvoor heb ik waarschijnlijk teveel gevoel voor zelfbehoud en behoefte aan controle. Ik heb je boek gelezen waarbij allerlei gevoelens omhoog kwamen en ik jou bewonder over alle openheid die je hierin legt. Groetjes, Angela.

Gevangen door verlangen Р16-02-2012 12:37 Jos̩ Nas Een boek dat je in een adem uitleest. Een aanrader voor iedereen. Heel boeiend met een mooi en goed einde.

Bekijk ook even mijn winkelpagina!

Winkel